. Grosir Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml karo Produsen lan Supplier Tips Press-in |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml karo Press-in Tips

Katrangan singkat:

Fitur:

- Koil wangun "T" anyar

- Ora struktur sampah lenga

- Pencet Tahan Anak ing tip

- Food Grade Plastik Housing

- Kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML

- Utas standar 510

- heats munggah cepet lan stabil kabel panas kanggo nyegah pop lan clog


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

A21

warna

Slaka/emas

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Koil

Koil Keramik

Ukuran bolongan

1.5mm * 6 bolongan

Resistance

1,4ohm

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 56mmH

1.0ml: 10.5mmD * 68mmH

Paket

1. individu ing tabung plastik

2. 100pcs ing kothak putih

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$0.75-$0.9

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Kartrid GYL A21 direkayasa kanggo ngirim uap sing paling enak lan awan paling gedhe kanggo macem-macem viskositas.kita mutusaké kanggo nggawa babagan phase sabanjuré ing vaporizer lan teknologi kartrij karo GYL anyar "T" wangun unsur panas Keramik lan bolongan intake ing hardware dirancang kanggo flatness kang ndadekake cartridges ora sampah lenga.Kanthi ngganti gulungan silinder babak, GYL anyar rawuh T wangun nawakake kedhaftar roso luwih bener lan Potensi luwih kuat kanggo nyenengi ing.Desain nganggo pers sing njanjeni pangopènan nol, anti-bocor sing sampurna, lan standar higienis sing dhuwur.Kanthi safety lan pengalaman sing paling penting, kartrid GYL digawe nganggo cangkeme bahan pangan lan internal gratis timbal sing menehi sertifikat ROHS.Amarga efisiensi biaya lan kualitas permium, GYL A21 entuk akeh perferrence pelanggan nalika teka ing pasar.

Kartrid Vape Minyak 510 1.0ml 0.5ml kanthi Tip Tekan (1)
Kartrid Vape Minyak 510 1.0ml 0.5ml kanthi Tip Tekan (3)
Kartrid Vape Minyak 510 1.0ml 0.5ml kanthi Tip Tekan (2)

PEDOMAN ISI

1. Isi syringe karo jarum tip kethul karo lenga sing dikarepake.Lebokake jarum menyang kamar antarane pos tengah lan tembok tank njaba.

2. Gumantung ing konsistensi lenga, panas bisa uga perlu kanggo cocog viskositas.

3. Dispense lenga menyang kamar nganti bolongan aliran udara dumunung ing kirim tengah.AJA OVERFILL amarga overfilling bisa nyebabake bocor.

4. Aja ngisi pos tengah.Ngisi iki bakal nyebabake sumbatan jalur udara lan nyebabake bocor.

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bakal rampung dening arbor penet.Nalika nutup, aja nguwasani kekuwatan.

2. Kanggo viskositas sing luwih kenthel, lenga tetep ing kartrid nganti lenga bisa tekan ngisor tank.Sawise, tutup kartrij kanggo mesthekake yen tekanan sing tepat digunakake kanggo nutup kartrij.

3. Sawise capping, kartrid kudu katahan mujur lan diijini paling sethithik 2 jam kanggo periode jenuh.

4. Sawise ditutup, tutup ora bisa dicopot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita