LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

spanduk-01
spanduk-02
spanduk-03

tampilan produk

Kartrid GYL A21 direkayasa kanggo ngirim uap sing paling enak lan awan paling gedhe kanggo macem-macem viskositas.GYL A21 Fitur GYL revolusioner anyar "T" unsur pemanas keramik ing.
  • Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml karo Press-in Tips
  • Minyak 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml karo Press-in Tips

Produk liyane

  • img perusahaan
  • perusahaan img2
  • perusahaan img3

Apa Pilih Kita

Dongguan Gan Yue Electronic Technology CO., LTD didegaké ing 2013 sing spesialisasine ing riset lan pangembangan rokok elektronik, produksi lan dodolan ing kabeh pasar donya.GYL iku jeneng branding kita.GYL dumunung ing kutha Chang'an, kutha Dongguan, pusat rantai pasokan E-rokok ing donya.

 

Wiwit 2016, GYL wis konsentrasi ing misi ngunggahake standar teknologi piranti vape minyak sing tepat.Inovasi ing riset lan pangembangan nyedhiyakake ngasilake paling apik kanggo para pelanggan lan uga menehi inspirasi kanggo pangembangan luwih lanjut.

Kabar Perusahaan

A19 grobag murni

Piranti Vaping sing beda kanggo Pasar minyak CBD

Adhedhasar taun pangembangan pasar cbd, pangembangan pasar cbd luwih diwasa lan rinci.Minyak sing beda-beda cocog kanggo peralatan cbd sing beda.Kanggo pasar saiki, utamane piranti ing ngisor iki kanggo pangguna cbd kanggo milih: 1: Cartridge CBD Paling umum ...

kartrid murni

GYL dirancang paling anyar - Siji kartrid vape keramik lengkap

E-rokok wis watara kanggo puluh;Iku katon kanggo nggawe wong luwih sehat ngrokok lan nyuda gawe piala saka second-hand kumelun kanggo wong.Sajrone dekade pangembangan iki, praktisi e-rokok wis njelajah bahan anyar lan terus-terusan ningkatake proses e-rokok kanggo nambah ...

  • Napa THC nggawe sampeyan dhuwur lan CBD ora?