LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

FAQ

Sugeng rawuh ing situs web GYL.Ing kaca iki sampeyan bakal nemokake soko sampeyan pengin ngerti babagan produk lan kabijakan kita.Kabeh mau dirancang kanggo menehi pengalaman vaping sing paling apik.

Apa ana jumlah pesenan minimal?

Kanggo item umum sing kadhaptar ing situs web, ora ana panjaluk moq.Nanging kanggo produk khusus, biasane 1000pcs utawa 2000pcs MOQ.

Apa aku bisa njaluk produk khusus?

ya wis!Kita spesialis ing kabeh jinis kemasan merek khusus lan produk vape saka aplikasi label nganti desain hypercustom.

Apa sampeyan bisa ngatur?

Mangga deleng rincian kaca kustomisasi.

Apa aku bisa ngrancang produkku dhewe?

ya wis!We offer macem-macem layanan desain kanggo ketemu tingkat panjalukan kustomisasi beda.

Kepiye carane bisa pesen?

Ana akeh opsi kanggo nggawe pesenan karous.Online utawa offline.Lan kita uga duwe akun alibaba.

Aku pengin tuku produk tartamtu, nanging ora bisa ditemokake ing situs web sampeyan.Aku kudu piye?

Mangga aran gratis kanggo ngirim rincian lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nampung sampeyan.

Apa cara pembayaran sampeyan nampa?

Kertu kredit, western union utawa transfer bank.

Suwene aku bakal entuk pesenan yen aku pesen?

Sampel 3-5 dina, produksi 5-15 dina.

Nalika produk wis siyap, kita bakal dikirim liwat angkutan udara sing biasane njupuk 8-12 dina.

Apa sampeyan bakal nyedhiyakake garansi sawise adol?

Mesthi, kita njupuk tanggung jawab kanggo saben produk sing dikirim menyang pelanggan.Lan kita banget responsif kanggo saben syarat ngembangaken pelanggan.

Apa kita kantun apa-apa?Duwe pitakonan liyane?Ayo kita ngerti!