LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Ngatur

NGANGGOLUAR BIASATO BRAND Panjenengan

GYL DESIGN Omah

GYL duwe pengalaman sing sugih banget kanggo mbantu para pelanggan kanggo kustomisasi sing luar biasa.Sampeyan mung bisa menehi pitunjuk prasaja utawa conto sing disenengi, kita bisa mbantu ngrancang lan menehi saran paling profesional kanggo nggawe kustomisasi paling apik kanggo merek sampeyan ing produk.

CARTRIDGES Ngatur

tank

• werna Customized
• Print logo

Cincin Silikon Kab

• werna Customized

dhasar

• logo Laser
• Print logo
• werna Customized
• Rampung kinclong / matte / karet

cangkem

• werna Customized
• Rampung kinclong / matte / karet
• Print logo

CARTRIDGES Ngatur
BATERI CUSTOMIZED

BATERI CUSTOMIZED

Metal Trim werna (510 thread, tombol): Silver / Emas

Cap ngisor

• logo Laser
• Print logo
• werna Customized
• Warna LED (baterai B2)
Abang / Putih / Ijo / Oranye / Biru

Baterei Badan Utama

• logo Laser
• Print logo
• werna Customized
• Rampung kinclong / matte / karet

CUSTOMIZED DISPOSABLES

cangkem

• werna Customized
• Rampung kinclong / matte / karet
• Print logo

tank

• werna Customized
• Print logo

Baterei Badan Utama

• logo Laser
• Print logo
• werna Customized
• Rampung kinclong / matte / karet

Cap ngisor

• logo Laser
• Print logo
• werna Customized
Warna LED Abang / Putih / Ijo / Oranye / Biru

CUSTOMIZED DISPOSABLES
KEMASAN CUSTOMIZED

KEMASAN CUSTOMIZED

Bahan: Kertas Dilapisi, Karton, Kertas Corrugated, Kertas Kraft, kertas emas/perak, lsp.

Rampung: Glossy / Matte / soft touch / holographic

Printing: CMYK/ Pantone

Teknik khusus:

• Foil • Spot UV • Embossing • Debossing

Kanggo opsi pangaturan dhewe liyane free hubungi kitainfo@gylvape.com