LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Dongguan Gan Yue Electronic Technology CO., LTD didegaké ing 2013 sing spesialisasine ing riset lan pangembangan rokok elektronik, produksi lan dodolan ing kabeh pasar donya.GYL iku jeneng branding kita.GYL dumunung ing kutha Chang'an, kutha Dongguan, pusat rantai pasokan E-rokok ing donya.Wiwit 2016, GYL wis konsentrasi ing misi ngunggahake standar teknologi piranti vape minyak sing tepat.

Inovasi ing riset lan pangembangan nyedhiyakake ngasilake paling apik kanggo para pelanggan lan uga menehi inspirasi kanggo pangembangan luwih lanjut.Liwat manajemen sing apik, insinyur sing duwe bakat lan maju, produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan kelas siji, GYL ngarahake nyedhiyakake piranti vape minyak esensial sing paling apik: kartrij, baterei pen vape, pena lan kemasan sing bisa digunakake.

Sawise luwih saka 5 taun riset lan pangembangan ing extract vaporization, GYL 2200 sqm fasilitas lan luwih saka 100 karyawan mbisakake kanggo kapasitas produksi kuwat saka 1,000,000pcs cartridges saben wulan.Sistem kontrol kualitas standar sing dipercaya lan dhuwur kanthi luwih saka 10 wong QC.Kapasitas R&D sing kuwat kanthi luwih saka 5 insinyur lan sistem produksi unggul.

  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)
  • gambar perusahaan (1)

Sertifikat

lambang2

Produk kita wis lulus CE, sertifikat ROHS lan sistem manajemen kualitas kita wis dianugerahi ISO 9001: 2015 wiwit 31 Juli 2020.

sertifikat-01
sertifikat-02
sertifikat-03
sertifikat-04

Kita tansah njaga hubungan intim karo para pelanggan kanthi layanan pelanggan sing lancar lan efisien lan layanan sawise dodolan.Lan pelanggan kita saka donya.Contone, AS, Kanada, Columbia, Republik Ceko, Italia, Inggris, Polandia, Australia, Jepang, lan sapiturute. GYL darmabakti kanggo nggawe piranti vape minyak sing diekstrak sing paling apik kanggo para pelanggan uga njamin pengalaman vaping lenga konsumen paling apik.Produk GYL diarahake menyang produksi sing tepat, inovasi sing apik, keamanan lan stabilitas.Kita percaya yen adhedhasar praktik bisnis sing jujur ​​lan pembangunan sing stabil, GYL minangka mitra sing paling apik sing sampeyan goleki.

Pameran

lambang2
perusahaan img3
perusahaan img3-1