. Grosir Kartrid Vape Keramik Lengkap Produsen lan Supplier Logam Berat Gratis |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

Kartrid Vape Keramik Lengkap Gratis Heavy Metal

Katrangan singkat:

Fitur:

- Body keramik lengkap lan mouthpiece

- Tip lock-in sing tahan bocah

- Kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML

- Dual bolongan inlet oval gedhe.

- Bisa digunakake kanggo lenga kandel

- Koil kualitas premium kanggo nggawe vape sing luwih gedhe, pengalaman vape sing luwih apik

- heats munggah cepet lan stabil kabel panas kanggo nyegah pop lan clog


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

A10/A19

warna

Putih / Ireng

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Koil

Koil Keramik

Ukuran bolongan

2mm dhuwur * 4mm ing jembaré (2 bolongan)

Resistance

1,4ohm

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 56mmH

1.0ml: 10.5mmD * 68mmH

Paket

1. individu ing tabung plastik

2. 100pcs ing kothak putih

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$0.9-$1.05

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Nggolek tank vape sing nduweni rasa lan kemurnian rasa lan uga cocog kaya Truk Mack?

Tank vape GYL Full keramik 510 Tread duwe awak lan pemanas Keramik lengkap lan minangka siji-sijine tank ing pasar sing bakal lulus tes kartrij logam berat 3 fase lengkap.Aman, nanging kuwat, tank iki nduweni internal lan awak keramik kanthi reservoir kaca murni sing bermutu tinggi kanggo mesthekake lenga sampeyan njaga integritas lan sampeyan entuk rasa sing paling apik nalika sampeyan ngrokok.

Tank iki nduweni pemanas resistensi kurang sing nyedhiyakake wektu panas kanthi cepet kanthi oval dual 2.0mm intake dhuwur * 4.0mm bolongan jembar sing bisa vape lan nampung barang sing kandel lan isih menehi rip gedhe wiwit sampeyan mencet geni.Ndhuwur kunci khusus iki mbantu nyegah bocor, nggawe pangisi tunggal sing paling apik, tangki sing aman, lan keramik katon apik ing lambe.Yen sampeyan nggoleki kombinasi Flavor, Power, lan Purity, tank Keramik lengkap iki minangka cara kanggo Vape.Saiki kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML.

A19 (1)
A19 (4)
A19 (5)

Lan yen sampeyan kasengsem kanggo ngatur logo sampeyan, kita bisa mbantu ngrancang lan menehi saran paling profesional kanggo nggawe kustomisasi sing paling apik.Kita uga bisa menehi rekomendasi lan nggawe paket khusus adhedhasar pilihan lan budget sampeyan.Priksa kaca kustomisasi utawa hubungi kita kanggo mangerteni informasi luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita