. Grosir 2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml Produsen lan Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml

Katrangan singkat:

Fitur:

- Koil wangun "T" anyar

- Ora struktur sampah lenga

- Kaca Housing

- Macem-macem Tips kanggo Pilihan

- Kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML

- Utas standar 510

- 6*1.5mm bolongan intake

- Koil kualitas premium kanggo nggawe vape sing luwih gedhe, pengalaman vape sing luwih apik

- Kawat dadi panas kanthi cepet lan stabil kanggo nyegah pop lan clog


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

A20

warna

Silver / emas / bedhil ireng

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Koil

Koil Keramik

Ukuran bolongan

1.5mm * 6 bolongan

Resistance

1,4ohm

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 55mmH

1.0ml: 10.5mmD * 65mmH

Paket

1. individu ing tabung plastik

2. 100pcs ing kothak putih

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$0.8-$0.95

Kapabilitas Pasokan

10000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Kartrid GYL A20 direkayasa kanggo ngirim uap sing paling enak lan awan paling gedhe kanggo macem-macem viskositas.GYL A20 Fitur GYL revolusioner anyar "T" unsur pemanas keramik ing.Kanthi ngganti gulungan silinder babak, GYL anyar rawuh T wangun nawakake kedhaftar roso luwih lan Potensi luwih kuat kanggo nyenengi ing. Bolongan intake ing hardware dirancang kanggo flatness kang ndadekake cartridges ora sampah lenga.

Apa maneh, kanggo nyukupi kabutuhan luwih akeh pelanggan, kita nyiapake macem-macem tip kanggo pilihan.Lan layanan kustomisasi banget kasedhiya kanggo item iki.Kaya print ing tip lan kaca, laser ing basa, ngganti werna dering silikon, etc.

2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (5)
2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (2)
2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (4)

PEDOMAN ISI

1. Isi syringe karo jarum tip kethul karo lenga sing dikarepake.Lebokake jarum menyang kamar antarane pos tengah lan tembok tank njaba.

2. Gumantung ing konsistensi lenga, panas bisa uga perlu kanggo cocog viskositas.

3. Dispense lenga menyang kamar nganti gasket ngisor dumunung ing kirim tengah.AJA OVERFILL amarga overfilling bisa nyebabake bocor.

4. Aja ngisi pos tengah.Ngisi iki bakal nyebabake sumbatan jalur udara lan nyebabake bocor.

2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (3)
2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (6)
2022 New Arrival Oil 510 Vape Cartridge 1.0ml 0.5ml (7)

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bisa ditindakake kanthi mesin capping sing dibantu utawa kanthi tangan.Nalika nutup tutup, aja kenceng lan setel mesin.

2. Kanggo viskositas sing luwih kenthel, lenga tetep ing kartrid nganti lenga bisa tekan ngisor tank.Sawise, tutup kartrij kanggo mesthekake yen tekanan sing tepat digunakake kanggo nutup kartrij.

3. Sawise capping, kartrid kudu katahan mujur lan diijini paling sethithik 2 jam kanggo periode jenuh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita