LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

GYL dirancang paling anyar - Siji kartrid vape keramik lengkap

E-rokokwis ana pirang-pirang dekade;Iku katon kanggo nggawe wong luwih sehat ngrokok lan nyuda gawe piala saka second-hand kumelun kanggo wong.Sajrone dekade pembangunan kasebut, praktisi e-rokok wis njelajah materi anyar lan terus-terusan ningkatake proses e-rokok kanggo ningkatake sistem rokok elektronik.

Dina iki, kita kudu ngenalake kartrid vape CBD keramik sing sehat, bebas logam abot, bebas lem-GYLKartrid Murni.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

Kepiye babaganGYLKartrid Pure Keramik Lengkap?

 

Kartrid murni keramik GYL yaiku kartrid vape kesehatan sing bisa nggunakake lenga cbd, lenga thc, minyak delta 8 lan minyak resin urip lan sapiturute. Corong ditekan lan dirancang kanthi ngunci, tahan kanggo bocah lan safety kanggo wong sing umur 21 taun.The GYL Pure keramik atomizer duwe rong kapasitas 0.5ml lan 1ml kanggo pelanggan milih.

l area lumahing panas liyane;

l Efisiensi penguapan sing luwih dhuwur;

l Konsisten sugih lan rasa asli;

l Pengalaman vaping paling optimal;

l Unik degreasing lan sintering proses;

l 1000 ℃ sintering suhu dhuwur;

l bebas logam abot, 100%;

l bebas lem;

l Pencet ing tutuk

l Custom werna basis PMS

 

Apa maneh, kartrid kosong GYL Pure iki babar blas tanpa lem lan bebas timbal, ora kaya kartrid bahan tembaga tanpa timbal sing paling biasa ing pasar, port tengah kartrij digawe saka keramik lengkap, malah luwih resik tinimbang SS304 ;Lan liyane, omah kaca medical-bahan nggawe manawa rasa asli murni concentrates.The loro bolongan lenga intake elips (3mm * 1.5mm) nggawe sampurna kanggo lenga nglukis.Karofull keramikmateri ndadekake kartrij iki pass tes heavy metal CA gampang, 100% ora logam ( Nalika bahan tembaga timbal-free karo kapasitas kurang saka heavy metal) kang kartrid vape kesehatan gedhe ing mangsa.Kartrid Murni bisa digunakake kanggo uap gedhe tanpa rasa kobong.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

 

Minyak endi sing bisa digunakake kanggo kartrid murni GYL? 

Kartrid vape murni GYL uga nggunakake unsur pemanas keramik revolusioner kanthi rumus paling anyar lan struktur honeycomb, bisa ngasilake rasa paling murni lan tenggorokan kanthi akeh uap asli sing enak.Dadi bakal dadi kartrid sing paling laris ing mangsa ngarep.Iki digawe saka bahan bebas timbal, nggawa sampeyan pengalaman vaping paling apik.

Kartrid keramik murni GYL bisa cocog karo lenga, Delta 8 / CBD / THC / HHC / Live Resin lan liya-liyane.

https://www.gylvape.com/cartridge/


Wektu kirim: Nov-07-2022