. Grosir 510 Thread Inhale Activated Vape Battery with Bottom LED light Produsen lan Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

510 Thread Inhale Activated Vape Battery with Bottom LED light

Katrangan singkat:

Fitur:

- Desain wangun pena ndadekake baterei B2 trep kanggo nindakake pribadi.

- Omah baja tahan karat bisa disesuaikan kanthi warna lan logo sing beda-beda.

- Desain sing diaktifake inhale kanggo panggunaan sing luwih trep

- Warna lampu LED bisa disesuaikan

- Werna tutup ngisor, warna trim logam bisa disesuaikan

- Pangisian daya Micro-USB diaktifake


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

B2

warna

Putih / Ireng / Perak

Kapasitas baterei

350mah

Utas

Standar 510

werna cahya LED

Abang, oranye, biru, putih, ijo

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

10.5mm D * 76mm H

Paket

Kothak putih individu utawa paket ing kothak kit

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$1.9-$2.15

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Minangka pertandhingan paling apik saka kartrid kita, baterei GYL minangka conto sing apik kanggo nggayuh kesempurnaan.Tingkat discharge dhuwur nyedhiyakake jumlah uap sing akeh, ukuran sing ditangani njamin kebijaksanaan sing paling apik.Inhale diaktifake, setelan suhu paling luweh adaptasi dhewe, lan desain tanpa tombol nggawe GYL loropaken kanggo kabeh klompok pangguna.

baterei tanpa tombol (1)
baterei tanpa tombol (3)
baterei tanpa tombol (2)

Desain wangun pena ndadekake baterei B2 trep kanggo nindakake pribadi.Omah baja tahan karat kasebut bisa disesuaikan kanthi warna lan logo sing beda-beda.Tutup ngisor bisa ngatur warna, logo cetak lan logo laser.Lampu LED abang minangka warna umum.Apa maneh, sampeyan bisa milih duwe cahya putih, ijo, oranye utawa biru.

Minangka produsen hardware vape ing China, sistem manajemen kualitas kita wis dianugerahiISO 9001:2015sertifikat kanggo selaras karo standar.Kita ora mung nawakake macem-macem jinis baterei sing berkualitas tinggi, nanging uga kartrid, pena vape sing bisa digunakake, aksesoris liyane lan paket khusus.Kita terus ngembangake produk anyar.Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para klien, sampeyan bisa uga dadi salah sawijining pelanggan label putih.Apa maneh, layanan pelanggan 5-Stars minangka salah sawijining titik penting kanggo terus berkembang industri vape ing jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita