. Grosir 510 Thread Vape Baterei karo 350mah Variabel Voltage Produsen lan Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

Baterei Vape Utas 510 kanthi Tegangan Variabel 350mah

Katrangan singkat:

Fitur:

- 3 setelan panas

- 15 s preheating

- Pin kontak spring

- 5 kaping klik cepet kanggo nguripake / mateni

- Desain wangun pena ndadekake baterei B8 trep kanggo nindakake pribadi.

- Omah baja tahan karat bisa disesuaikan kanthi warna lan logo sing beda-beda


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

B8

warna

Putih / Ireng / Perak

Utas

510

Kapasitas baterei

350mah

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

10.5mm D * 75mm H

Paket

Kothak putih individu utawa paket ing kothak kit

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$2.5-$2.8

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

Minangka pertandhingan paling apik saka kartrid kita, baterei GYL minangka conto sing apik kanggo nggayuh kesempurnaan.Tingkat discharge sing dhuwur nyedhiyakake jumlah uap sing akeh, ukuran sing portabel banget njamin kawicaksanan sing paling apik.3 setelan panas sing bisa diatur, ngidini sampeyan nggawe pribadi lan ngoptimalake pengalaman adhedhasar viskositas konten sampeyan.Bebarengan karo kartrid benang GYL 510, sampeyan mesthi bakal seneng uap sing luwih konsisten lan gedhe kanthi rasa sing paling apik.

Baterei VV 350mah (5)
Baterei VV 350mah (6)
Baterei VV 350mah (3)

Baterei B8 dilengkapi fitur kunci tahan Anak, 5 klik kanggo ngaktifake / mateni, pena vape kompak sing cocog kanggo nyenengi awak nalika menehi katentreman atine.Pilihan liyane kanggo setelan panas lan kustomisasi uga supaya kreatifitas mbukak alam bébas.

Minangka produsen hardware vape ing China, sistem manajemen kualitas kita wis dianugerahiISO 9001:2015sertifikat kanggo selaras karo standar.Kita ora mung nawakake macem-macem jinis baterei sing berkualitas tinggi, nanging uga kartrid, pena vape sing bisa digunakake, aksesoris liyane lan paket khusus.Kita terus ngembangake produk anyar.Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para klien, sampeyan bisa uga dadi salah sawijining pelanggan label putih.Apa maneh, layanan pelanggan 5-Stars minangka salah sawijining titik penting kanggo terus berkembang industri vape ing jangka panjang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita