LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Piranti Vaping sing beda kanggo Pasar minyak CBD

Adhedhasar taun pangembangan pasar cbd, pangembangan pasar cbd luwih diwasa lan rinci.Minyak sing beda-beda cocog kanggo peralatan cbd sing beda.Kanggo pasar saiki, utamane piranti ing ngisor iki kanggo pangguna cbd kanggo milih:

1: Cartridge CBD

Kartrid sing paling umum lan klasik yaiku kartrid gaya ccell sing kalebu: mouthpiece, pos tengah kuningan, tangki minyak kaca, koil panas sing dibungkus keramik lan pangkalan kanthi benang 510.Minangka pasar lan teknologi berkembang lan wong nguber kesehatan fisik, ana akeh kreto anyar kaya kaca lengkap, cartridges Keramik lengkap lan stainless steel pos tengah cartridges wis katon.

CCELL

Ing wektu iki, aku kanthi tulus nyaranake atomizer cbd sehat sing bebas saka logam abot lan timbal.

https://www.gylvape.com/all-in-one-glass-vape-cartridge-lead-free-510-thread-product/ https://www.gylvape.com/gyl-a4-316l-stainless-steel-vape-cartridge-for-cbdthc-oil-product/

Kartrid vape kesehatan sing paling apik lan laris -GYLKartrid Murni.Siji cart sing lenga ora tutul logam lan lim.Minyak mung nyentuh keramik, kaca lan silikon bahan pangan.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-vape-cartridge-free-heavy-metal-product/

Atomizer kudu disambungake menyang baterei kanggo nggunakake.Umume vaporizer cbd / thc ing pasar yaiku 510 port, supaya sampeyan bisa tuku baterei sing dibutuhake ing saben toko vape.Kanggo lenga THC sampeyan kudu milih baterei variabel preheat lan voltase.

https://www.gylvape.com/510-thread-vape-battery-with-350mah-variable-voltage-product/

2. Pena Vape Sekali Pakai

Pena vape sing bisa digunakake minangka piranti otomatis sing kalebu kartrij lan baterei, lan ora bisa dipisahake.Dadi lenga ing vape pen digunakake metu, iku perlu uncalan adoh kabeh vape pen.Kanggo panggunaan sing gampang, akeh wong sing seneng pulpen dadi desain sing gampang nanging luwih mulihake rasa lan rasa pena vaporizer.

 

Kanggo pena vape sing bisa digunakake, pabrik kita duwe pena vape nganggo keramik murni.

https://www.gylvape.com/full-ceramic-disposable-vape-pen-0-5ml-product/

3. Disposable Vape Pod

Wiwit vape pod cbd wis populer sawetara taun, ana macem-macem jinis pod vape ing pasar, sawetara pod bisa diisi ulang lan sawetara pod ora.Saiki kita mung ngomong babagan pod vape sing bisa digunakake.Kaya piranti vape sing bisa digunakake liyane, yen wis diisi lan ditutup, pod ora bisa mbukak maneh.Dadi nalika milih pods vape kudu cocok lenga.

 

Kita duwe pod vape beda sing bisa pas karo lenga beda.Apa sampeyan lenga tipis utawa lenga kandel, kita bisa nyedhiyakake piranti sing cocog karo lenga sampeyan.

https://www.gylvape.com/gyl-fancy-disposable-thc-cbd-oil-vape-pen-0-5ml1-0ml2-0ml-product/https://www.gylvape.com/cannabis-oil-disposable-vaporizer-pen-d6-product/

 

 

 


Wektu kirim: Nov-11-2022