. Grosir GYL-FANCY DISPOSABLE THC CBD OIL VAPE PEN 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML Produsen lan Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

GYL-FANCY DISPOSABLE THC CBD OIL VAPE PEN 0.5ML/1.0ML/2.0ML

Katrangan singkat:

Fitur:

- Tangki lenga sing katon

- Cocog kanggo lenga THC lan CBD

- Koil logam lan keramik tanpa timbal

- baterei 400mah sing bisa diisi ulang

- Port pengisian daya Micro-USB Universal

- Desain kompak kanthi macem-macem warna

- Kasedhiya ing kapasitas 0,5 lan 1,0ml, malah kapasitas gedhe saka 2,0ml


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

Fancy

warna

Putih / Ireng / Custom

Kapasitas tank

0,5ml / 1,0ml / 2,0ml

Kapasitas baterei

400mah

Ukuran bolongan

4 * φ1.6 / Custom

Bobot

30 g

Output voltase

3,5v

Resistance

1,4ohm

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

24*12*90mm

Paket

100pcs ing kothak putih

MOQ

100PCS

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

 

GYL-Fancy minangka pena vape sing bisa digunakake kanthi desain diwasa, sing kasusun saka awak alloy aluminium lan tutup PC lan duwe baterei 400mAh sing dibangun lan tangki minyak sing paling akeh bisa nampung nganti 2.0ml.

Pena vape sing bisa digunakake iki minangka desain bentuk oval kanthi jendela ing sisih loro.Akibaté, vapers bisa ndeleng panggunaan lenga ing wektu nyata.Kajaba iku, ana port pangisi daya micro-USB universal ing sisih ngisor, kanggo mesthekake yen sampeyan ora nate mbuwang pen nganggo setengah digunakake maneh lan ora kuwatir maneh babagan umur baterei utawa lenga sing bakal boros.Ngluwihi iku, ana lampu ambegan lintang telu ing sisih cedhak ngisor, sing bakal sumunar nalika sampeyan vape.

Pena nganggo Fancy dirancang kanggo minyak CBD / THC.Kanthi bolongan intake 4 * φ1.6 lan kumparan keramik sing optimal, kasedhiya kanggo lenga tipis lan kandel.Nalika Fancy diaktifake dening vapers, menehi beluk ageng, rasa murni,.lan hit Gamelan.GYL-Fancy uga ngidini kustomisasi lengkap.yen sampeyan kasengsem ing ngatur karo logo, kita bisa bantuan kanggo ngrancang lan menehi saran paling profesional kanggo nggawe pangaturan dhewe paling apik.Kita uga bisa menehi rekomendasi lan nggawe paket khusus adhedhasar pilihan lan budget sampeyan.Priksa kaca kustomisasi utawa hubungi kita kanggo mangerteni informasi luwih lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita