. Grosir Full Keramik Disposable Vape Pen 0.5ml Produsen lan Supplier |GYL
LOGO

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web kita, sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu ing situs kasebut.

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diidini.

  • head_banner_011

Produk

Full Keramik Disposable Vape Pen 0.5ml

Katrangan singkat:

Fitur:

- Kolom tengah keramik lengkap lan corong

- Tip lock-in sing tahan bocah

- Kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML

- Bisa digunakake kanggo lenga kandel

- Inhale diaktifake

- non-rechargeable utawa rechargeable kanggo pilihan


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Merk

GYL

Model

D10

warna

Putih / Ireng

Kapasitas tank

0,5 ml / 1,0 ml

Kapasitas baterei

350mah

Koil

Koil Keramik

Ukuran bolongan

2mm dhuwur * 4mm ing jembaré (2 bolongan)

Resistance

1,4ohm

OEM & ODM

Sugeng rawuh

Ukuran

0.5ml: 10.5mmD * 125mmH

1.0ml: 10.5mmD * 135mmH

Paket

1. individu ing tabung plastik

2. 100pcs ing kothak putih

MOQ

100PCS

Harga FOB Kab

$2.35-$2.70

Kapabilitas Pasokan

5000pcs / dina

Syarat-syarat pembayaran

T/T, Alibaba, Western Union

GYL Full ceramic disposable duwe awak tank Keramik lengkap lan pemanas lan minangka siji-sijine tank ing pasar sing bakal lulus tes kartrij logam berat 3 fase lengkap.Aman, nanging kuwat, tank iki nduweni internal lan awak keramik kanthi reservoir kaca murni sing bermutu tinggi kanggo mesthekake lenga sampeyan njaga integritas lan sampeyan entuk rasa sing paling apik nalika sampeyan ngrokok.Ndhuwur kunci khusus iki mbantu nyegah bocor, nggawe pangisi tunggal sing paling apik, tangki sing aman, lan keramik katon apik ing lambe.Kasedhiya ing 0.5ML lan 1.0ML.Versi sing bisa diisi ulang utawa versi sing ora bisa diisi ulang kanggo pilihan sampeyan.Pena vape sing bisa digunakake yaiku kustomisasi banget.Tip, kaca, omah baterei lan tutup ngisor kabeh bisa disesuaikan warna utawa logo.Welcome kanggo takon kita kanggo mangerteni rincian liyane.

Pena Vape Sekali Pakai Keramik Lengkap 0.5ml (3)
Pena Vape Sekali Pakai Keramik Lengkap 0.5ml (2)
Pena Vape Sekali Pakai Keramik Lengkap 0.5ml (4)

PETUNJUK CAPPING

1. Capping bakal rampung dening arbor penet utawa dening tangan.Nalika nutup, aja nguwasani kekuwatan.

2. Kanggo viskositas sing luwih kenthel, lenga tetep ing kartrid nganti lenga bisa tekan ngisor tank.Sawise, tutup kartrij kanggo mesthekake yen tekanan sing tepat digunakake kanggo nutup kartrij.

3. Sawise capping, kartrid kudu katahan mujur lan diijini paling sethithik 2 jam kanggo periode jenuh.

4. Sawise ditutup, tutup ora bisa dicopot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita